|  info@sayspice.com   |   Alt er 100% økologisk   
Erhverv    Om os    Kontakt

Om os

Krydderihuset Sayspice

Tak fordi du besøger vores hjemmeside.

Hos Sayspice er vi specialister i krydderier, og har bred erfaring indenfor krydderier og blandinger, og ikke mindst processen med at skabe et bæredygtigt økologisk udvalg på din krydderihylde. 

Sayspice eretableret af tre partnere, med en entusiasme omkring madlavning og ikke mindst - med en passion omkring at få mulighed for at benytte bedre krydderier i madlavningen. De muligheder vi normalt har for at krydre vores mad, er defineret af det udvalg vi kan finde i supermarkederne. I Danmark bliver sørstedelen af de krydderier man kan finde, importeret af fra én og samme importør. Tiden der går fra at et krydderi bliver høstet, tørret, pakket og sendt - kan variere meget, og det du vil erfare er at de tørrede krydderier vi har på hylderne i Danmark har haft lang vej fra produktion til at du kan indkøbe og benytte denne den i din madlavning. Det faktum gør, at du har mindre nuancerede muligheder for at tilsætte smag fra krydderier til din madlavning. Med andre ord, er smagen af de krydderier man kan købe, mindre kraftige end hvis du for eksempel købte ind direkte på et marked I et land hvor krydderierne normalt bliver høstet. 

Vores passion hos Sayspice er bedre smag, og vi ønsker at skabe de muligheder som tidligere har været svære at finde, når det kommer til friske tørrede krydderier til din madlavning. Hos Sayspice mener vi at mad skal være en oplevelse, og at krydderier i vores del af verden er undervurderet og tit misforstået. Vi tror vi på at krydderier af de bedste råvarer og højeste kvalitet rent faktisk kan ændre madoplevelsen. Vi tror også på, at du kan gøre smagsoplevelsen på dine helt almindelige hverdagsretter markant bedre med de rette krydderier.

Hvem er vi

Sayspice.com er en virksomhed der importerer spændende og smagfulde varer fra hele verden. Danmark har ikke de optimale forhold at lave smagfulde krydderier i, så vi har sat en ære i at finde gode leverandører og gøre det nemt for dig at vælge ét sted, hvor du kan blive inspireret til mere smag i hverdagen.

Sayspice krydderier bliver solgt engros gennem vores partnere, og direkte her fra Sayspice.com. Du kan efter aftale også købe krydderier i vores butik på Christianshavn i København. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere.

Sayspice.com blev oprindeligt stiftet i 2014, men lukkede desværre allerede i 2015 igen. Efter 5 års pause er vi "genopstået" med fornyet energi og endnu flere gode krydderier på hylderne.

Sayspice.com er stiftet af Simon, Michal og Mads.

Adresse:
Prinsessegade 1, kld. 2.
1422 København K
CVR: 42732583

Kontakt:
Tlf.: +45 44 40 93 50 (hverdage 9-15)
E-mail: info@sayspice.com

Sociale kanaler:
Instagram: www.instagram.com/sayspice
Facebook: www.facebook.com/SaySpiceDanmark