|  info@sayspice.com   |   Alt er 100% økologisk   
Erhverv    Om os    Kontakt

Erhverv

Hos Sayspice leder vi altid efter samarbejdspartnere, som kunne være interesserede i at forhandle vores produkter eller arbejde med os omkring forretningsudvikling. Vores produkter og filosofi omkring madvarer hviler på aller højeste standard, og derfor ser vi efterspørgsel fra samarbejdspartnere som deler samme værdier. 

sayspice image

Ønsker du at blive forhandler af Sayspice-produkter?

Til vores forhandlere tilbyder vi ud over en indledende uforpligtende dialog omkring samarbejdsmulighederne, et bredt udvalg af økologiske produkter som er på lager til afsendelse fra vores lager på Fyn, eller kan fremvises efter aftale i vores lokaler i København. 

Ønsker du at tage en snak om at blive forhandler, så kontakt os på erhverv@sayspice.com.

En verden af krydderier, og samarbejdsmuligheder

Vi har hos Sayspice udviklet en process der muliggør produktudvikling af en endeløs række af produkter og kombinationsmuligheder indenfor krydderiblandinger, tørrede af urter, korn og frø. Vores muligheder udvikler sig fortsat, og hvis du har nogle konkrete produkter du ønsker udviklet så har vi hos Sayspice en række muligheder for at bidrage til din forretning. Helt fra indledende analyse på markedsniveau, produktudvikling, udvikling og design af indpakning, etablering af ehandelsløsninger og lagerføring har vi erfaring og kan bidrage til elementer du har behov for at etablere et partnerskab. 

Hvis du har andre gode idéer til, hvordan vi kan arbejde sammen, så skriv til erhverv@sayspice.com.